Camilla Illeborg

Sopran Camilla Illeborg har, som operasanger og som fortolker af Art Songs, optrådt på en lang række scener og ved festivals over hele Europa og i Egypten.

Camilla Illeborg er uddannet på det Kongelige Danske Musikkonservatorium og indenfor belcanto stilen i Italien hos Mirella Freni, Renata Scotto og Mirella Parutto i Rom, samt på operaskolen Città Lirica Opera Studio ved Teatro Carlo Goldoni i Livorno. I 2006 vandt Camilla Illeborg en række prestigefyldte priser i sangkonkurrencerne Conegliano, Ravello Città della Musica og Silvio Omizzolo.

I 2016 blev Camilla Illeborg inviteret af Cairo Opera House i Egypten til at synge rollen som Cleopatra/GIULIO CESARE IN EGITTO. Samme sæson bød på rolledebuten Nedda/I PAGLIACCI på Helsingør Kammeropera/guidOpera, samt en række koncerter i Skandinavien.

I denne og den kommende sæson vil man kunne opleve Camilla Illeborg som Floria Tosca/TOSCA på Helsingør Kammeropera/guidOpera, hvor hun også vil synge Adina/L’ELISIR D’AMORE, Mimì/LA BOHÉME og Violetta/LA TRAVIATA. Herudover byder sæsonerne på rollerne Gilda/RIGOLETTO og Nedda/PAGLIACCI med guidOpera, samt en række koncerter i Skandinavien.

Menu