Tusindvis af mennesker har gennem årene oplevet kammeropera på Drakamöllans operabakke. Der er indtil videre lavet ti operaer og blandt dem alle de gamle klassikere. For mange har det været første gang, de har oplevet en hel opera. Visionen har været at skabe en svensk Glyndebourne, en årlig operafestival i det fri, der om sommeren samler musikelskere fra nær og fjern. Drakamöllan Opera Festival finder sted i midsommertid. Siden starten i 2009 er der opført ti hele operaforestillinger.

Eget operakor og støtte fra Musik i Syd. Alle forestillinger præsenteres her. I andre sæsoner inviterer vi til operaaftener i vores spisestue, hvor vi kombinerer “store stemmer”, med lækker mad og gode vine. Kunstnerisk leder af vores operasatsning Guido Paevatalu. Efter en lang karriere som solist ved Det Kongelige Teater i København leder Guido i dag sit eget kammeropera-ensemble – guidOpera – der optræder på små og store scener i Norden.

Sammen har guidOpera og Drakamöllan taget initiativ til en opera for børn, Draken Kjetil. Med Draken Kjetil vil vi give børn en mulighed for at få en stor og autentisk operaoplevelse med et levende orkester, operasangere fra de store operascener, spændende indretning og stærke følelser. Alt det, vi forbinder og elsker med opera.

 

Menu