Medvirker i:

La Traviata

Farinelli

Emma Oemann

Den unge mezzosopran Emma Oemann (udtales [O-mand]) er freelance operasanger, og synger hos bl.a. Den Fynske Opera, guidOpera og Odense Sommeropera. I 2020 sprang Emma ind som titelrollen i Rossinis Askepot på Den Fynske Opera med en uges varsel uden at have sunget rollen før og modtog Lars Waage Prisen for en talentfuld, kunstnerisk præstation ud over det sædvanlige.

“Emma Oemann er en skøn Askepot med en varm, blød mezzo” – iscene.dk

“Med humor, poesi og inderlighed gør Emma Oemann og Mathias Hedegaard op med den stereotype skildring af den milde, selvudslettende Askepot og den noble prins Ramiro” – Fyens Stiftstidende

Emma var i sæsonen 2017-18 ansat i Det Kongelige Operakor. I samme sæson optrådte hun som Popova i Øl & Opera’s opsætning af W. Waltons The Bear i Folkehuset Absalon og Mamma Lucia i Opera Nordsjællands opsætning af Cavelleria Rusticana.

Emma er del af truppen De Tre Tanter, som optræder for børn ned til 3 år. Emma er booker for foretagendet, og hun spiller rollen som Tante Lilla. Se mere under “projekter”.

I 2021 planlægger Emma sin debut fra Solistklassen ved Syddansk Musikkonservatorium. Hun er tidligere uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium og The Royal Conservatoire of Scotland, som i 2017 lå på tredjepladsen over verdens bedste konservatorier. I 2012 vandt Emma konkurrencen Unge Synger Klassisk i Ballerup, og i 2014 optrådte hun for HM Dronning Margrethe II og Grevinden af Gloucester i Drapers Hall, London.

Menu