Julie MeeRa Albertsen

Julie MeeRa Albertsen er et lysende talent der allerede har gjort sig bemærket på den klassiske musikscene med sin smukke lyriske sopran og stærke sceniske udstråling.

I sæsonen 21/22 optræder Julie bl.a. i rollen som Rose i Weyses SOVEDRIKKEN der spiller på Den Fynske Opera. Endvidere medvirker hun i den nyskrevne opera STILLE SLAG af Louise Alenius og Tanja, der har premiere på Teater Republique i efteråret 2021 og i december 21 er hun solist i Händels Messias med Sønderjyllands Symfoniorkester.

Hun debuterede på Det Kongelige Teater i 2015 som Barbarina i Elisa Kragerups opsætning af FIGAROS BRYLLUP og I 2019 var Julie med til uropførelsen af Steingrimur Rohloffs anmelderroste børneopera PHILOMENAS STEMME.

Julie har medvirket i en række børneoperaer bl.a. PAPAGENO & PAPAGENA på Det Kongelige Teater der spiller igen i sæson 22/23.

Julie har medvirket som solist med bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkester, Figura Ensemble, Akademisk kor og orkester, Københavns Kantatekor, Athelas Sinfonietta og Prinsens Musikkorps.

I 2017 modtog Julie Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfonds rejselegat og Edith Allers mindelegat.

Julie er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og senest Operaakademiet i København, hvorfra hun dimitterede i 2017.

Menu