Medvirker i:

Farinelli

Camilla Button

Camilla Button debuterede fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i november 2019 ved en koncert i Musikhuset Aarhus udført i samarbejde med Randers Kammerorkester. Hun har denne sommer igen haft fornøjelsen af at synge med orkestret i opsætningen af “Dyrets År – 1666” på Aarhus Sommeropera og glæder sig til at synge med orkestret til december, hvor Amahl and the Night Visitor for orkester, kor, og 5 sangsolister, heriblandt drengesopran, er på programmet.

I 2021 medvirker Camilla i “Farinelli” af Emil Reesen, som bliver opført rundt på landets musikteatre af operakompagniet Guidopera.
Camilla assisterer i Det Kongelige Operakor, Den Jyske Operas Kor og DR KoncertKoret.
Camilla har ved et par projekter fået lejlighed til at synge med vokalensemblet Ensemble Edge som beskæftiger sig med ny musik og har base i Aarhus. Bl.a. det fantastiske værk The Little Match Girl af David Lang som er baseret på H. C. Andersens fortælling, Den Lille Pige med Svovlstikkerne.
I sin studietid har Camilla optrådt som solist med Prinsens Musikkorps og med Aarhus Symfoniorkester efter at have vundet to af DJMs interne konkurrencer, og hun modtog i 2017 Viggo Makwarth’s og Hustru Veronika Makwarth’s Musiklegat. Derudover har Camilla medvirket i en række af konservatoriets operaproduktioner, heriblandt titelrollen Grete i Hans & Grete af E. Humperdinck.
Menu